0 Izdelkov 0,00 KN

WSPay - On-line avtorizacija in plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami

WSPay od vizije in internetnega Payment Gatewaya do sodobnega Payment Service Providerja ter vodilnega na trgu po novostih pri ustvarjanju novih možnosti na področju spletnega plačevanja.

WSPay je bil ustanovljen leta 2004 kot vizija, ki omogoča prodajo in plačilo izdelkov in storitev v realnem času.

Ko je bil WSPay uveden, je bil IPG (Internet Payment Gateway), ki je omogočal združevanje na dve banki in plačilo s kreditnimi karticami.

Ker je bil WSPay vodilen v novostih in zagotavljanju novih možnosti plačevanja od leta 2004 do danes, je postal PSP (Payment Service Provider), ki omogoča povezovanje različnih kanalov prodaje z eno ali več bankami in z več različnih načinov plačil.

WSPay kot PSP omogoča povezovanje spletnega prodajnega mesta z eno ali več bankami in omogoča plačilo s kreditnimi karticami, kot so AMEX, DINERS, JCB, DISCOVER, Mastercard, Visa in Maestro, kot tudi plačilo z drugimi plačilnimi sredstvi, kot so PayPal, Sofort, Giropay in druge plačilne metode.

Kot vodje in inovatorji v spletnem plačevanju smo ustvarili dodatne module, prilagojene zahtevam spletnih trgovin in drugih panog, kot so spletne rezervacije (booking), prodaja letalskih vozovnic, prodaja vstopnic, plačilo nastanitev, plačilo storitev montaže, servisa, plačilo s pozivom k predplačilu in podobno.

Osnovna licenca WSPay omogoča, da prodajno mesto izvaja plačilo s  karticami po ti. »eCommerce kanalu« in je namenjen vsem, ki imajo potrebo po plačilu prodanih izdelkov ali storitev v realnem času brez prisotnosti lastnika kartice na prodajnem mestu.

Poleg osnovne licence WSPay zagotavljamo tudi dodatne in različne plačilne kanale, uporabo naših izdelkov WSPayCaP, WSPayWPOS, WSPayPayPer, WSPayAPP, WSPayPayPal in vključitev novih načinov plačilnih poti.

Trgovci, ki poslujejo tudi na drugih trgih, imajo pa licenco za poslovanje na hrvaškem trgu, so v nas prepoznali partnerja in so nam zaupali ter dali možnost, da lahko trgovci iz Hrvaške na tujih trgih plačujejo  s kunami in evri na devizni račun trgovca na Hrvaškem.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama i akcijama iz naše ponude...

Izdelek (Kom: ) Je dodan v košarico.